Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

TAURO PRO LINE GYVŪNŲ ŠĖRYKLA-GERTUVĖ IR DUBENĖLIS 500ml Padidinti

TAURO PRO LINE GYVŪNŲ ŠĖRYKLA-GERTUVĖ IR DUBENĖLIS 500ml

Nauja prekė

25,60 € su PVM

Išmanioji gyvūnų šėrykla leis užtikrinti, kad augintinis visuomet turės pašaro ir vandens, o jo kailiukas ėdant nešlaps.

Smulkiau

share

Tauro Pro Line gyvūnų šėrykla jums padės lengviau ir patogiau pasirūpinti savo keturkoju bičiuliu.

 

Speciali gertuvė
Turbūt esate pastebėję, jog paprastai gyvūno dubenį reikia vis papildyti vandeniu, nes jis jį labai greitai išlaka (arba esant karštiems orams jis nugaruoja). Naudojant specialią gertuvę galėsite būti įsitikinę, jog jūsų augintinis turi pakankamai vandens, kadangi didelės talpos gertuvė vis papildys dubenėlį šviežiu vandeniu.

 

Švari „barzda“ ir sausas augintinio kailiukas
Specialiai pagaminta dubenėlio lėkštė kyla ir leidžiasi keičiantis vandens lygiui dubenėlyje. Taip galite būti tikri, jog lakdamas vandenį jūsų augintinis jį lies tik liežuviu ir nesusišlapins savo snukučio. Tai ypač aktualu šviesaus kailio gyvūnams, kadangi nuo drėgmės jų kailis aplink burną pradeda ruduoti ir tamsėti.

 

Du – viename
Šioje šėrykloje įtaisyti du dubenėliai: vienas pašarui, o kitas, kartu su buteliu, skirtas vandeniui. Tai padeda palaikyti tvarką ir estetiką gyvūno valgymo erdvėje.

 

Patobulintas dizainas
Specialiai sukurta paaukštinta sienelė apsaugo jūsų namų grindis nuo išsitaškiusio vandens bei maisto trupinių, o stiklinį dubenėlį lengva išplauti ir dezinfekuoti. Šėryklos apačia padengta silikonine neslystančia danga, kuri apsaugo jūsų grindis bei namų ramybę, kadangi indeliai stabiliai stovi savo vietoje ir neslysčioja.

 

Komplektą sudaro:

  • 1 x dviguba šėrykla
  • 1 x nuimamas vandens buteliukas
  • 1 x nuimamas stiklinis dubenėlis
  • 1 x pilkas plastikinis lakštas

 

Savybės :

  • Išmatavimai: 38,2 x 21 x 17,8 cm.
  • Sudėtis: ABS, PC, stiklas.
  • Spalva: balta.
  • Tūris: 500 ml, vandens pakanka 2 – 3 dienoms.

9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: