Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Royal Canin French Bulldog Puppy Sausas Maistas Šunims

Nauja prekė

9,42 € su PVM

Royal Canin French Bulldog Junior - specialiai subalansuotas sausas šunų maistas jauniems prancūzų buldogams nuo 2 iki 12 mėn. amžiaus. Ypatinga sudėtis užtikrina lengvą virškinimą, o maisto skonis įtinka net išrankiausiems šunims. Efektyviai stiprinamas natūralus imunitetas. Specialiai sukurta granulė gerina burnos ir dantų higieną.

Smulkiau

share

  • Saugiam virškinimui. Sudėtyje yra lengvai įsisavinami proteinai L.I.P., taip pat cukrinių runkelių minkštimas, frukto-oligosacharidai (FOS) ir manan-oligo-sacharidai (MOS), kurie palaiko virškinimo trakto mikrofluoros balansą. Žuvų taukai, kurių sudėtyje gausu riebalų rūgščių, turi prieš uždegiminių savybių (EPR/DHR) ir padeda apsaugoti virškinimo trakto gleivinę.
  • Tinka net išrankiausiems šunims.
  • Imuniteto stiprinimas. Šiame ėdale yra sinergistiškai veikiančių antioksidantų kompleksas sudarytas iš vitaminų E ir C, taurino, liuteino ir MOS, kuris stiprina natūralius šuniuko apsauginius mechanizmus.
  • Specialiai sukurta granulės forma leidžia šuniui lengviau sugriebti maistą. Granulių dydis ir konsistencija skatina šunį kramtyti bei gerina burnos ir dantų higieną.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: