Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Ovo-vit pašaras žuvims su kiaušinių baltymais 100ml

Nauja prekė

2,60 € su PVM

Specialus baltyminis dribsnių pavidalo pašaras visoms akvariuminėms žuvims.

Smulkiau

share

Jis yra lengvai virškinamas ir įsisavinamas, praturtintas vitaminais, mineralais bei natūraliais dažikliais.

Rekomenduojamas veisiant žuvis. Jis ypatingai tinka gyvavedėms ir jaunoms žuvims, nes skatina jų augimą, spalvų ryškëjimą bei stiprina imuninę sistemą.

Šėrimas: pašarą duokite mažomis porcijomis kelis kartus per dieną. Pašaro likučius pašalinkite.

Sudėtis: žuvis ir žuvies subproduktai, grūdai, kiaušiniai ir šalutiniai jų produktai, augalinių baltymų ekstraktai, moliuskai ir vėžiagyviai, mėsa ir mėsos subproduktai, mielės, augalinės kilmės produktai, dumbliai, aliejai ir riebalai, mineralai. Priedai/1kg: maistiniai priedai: vitaminai, provitaminai ir chemiškai aiškiai apibūdintos medžiagos, turinčios panašų poveikį: vit. A 23000IU, vit. D3 140IU, vit. E 90mg, vit. C 335mg. Mikro ir makroelementai/1kg: E1 geležis 27,0 mg, E6 cinkas 7,1 mg, E5 manganas 5,3 mg, E4 varis 1,3mg, E2 jodas 0,16mg, E8 selenas 0,15mg, E7 molibdenas 0,07mg, E3 kobaltas 0,008mg, lecitinas, dažikliai, antioksidantai. Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 43,0%, neapdorotieji aliejai ir riebalai 11,0%, žalia ląsteliena 2,0%, drėgnis 6,0%. Saugoti nuo drėgmės. Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: