Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Priemonė nuo sraigių Prodac Snail Stop 30ml Padidinti

Priemonė nuo sraigių Prodac Snail Stop 30ml

Nauja prekė

11,80 € su PVM

  • Efektyvi priemonė nuo sraigių

  • Padeda stabdyti tolimesnį jų plitimą.

Smulkiau

share

Priemonė nuo sraigių ,,Snail Stop" - skystas sprendimas, skirtas veiksmingai kontroliuoti ir pašalinti sraiges ir parazitus jūsų akvariume. Šis produktas veikia kiaušinėlius, kurie nusėda ant akvariumo dgno. Tik vienas kiaušinėlis gali sukelti greitą milžiniško sraigių kiekio dauginimąsi, darant žalą žuvims ir augalams. Labai svarbu nedelsiant naudoti Snail stop, kad išvengtumėte rimtos žalos ir žalos gyviems akvariume esantiems organizmams.

Pastebėję nepageidaujamą kiekį sraigių akvariume, naudokite priemonę Snail Stop, kad sustabdytumėt tolimesnį jų plitimą.

Naudojimas: išimkite anglį iš filtro ir pilkite priemonę kas tris dienas laikydamiesi nurodyto dozavimo.

Dozavimas: pirma dozė 1 ml į 20 l akvariumo vandens, antra dozė 2,5 ml į 50 l akvariumo vandens, trečia dozė 4 ml į 80 l akvariumo vandens. Pakartokite ciklą 5 kartus.

Dėmesio: kai kurios žuvų rūšys, pvz. botijos ar diskusai, gali jautriai reaguoti į priemonę, todėl naudojant priemonę, reikėtų atidžiau jas stebėti. Po kiekvieno ciklo atšviežinti 1/3 akvairumo vandens.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: