Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Tropical Cichlid Herbivore Medium Pellet maistas ciklidams 1000 ml

Nauja prekė

16,97 € su PVM

Pilnavertis augalinis pašaras plaukiančių granulių pavidale su Spirulina kasdieniniam žolėdžių ciklidų maitinimui.

Smulkiau

share

Pašaro granulės yra apdirbamos specialia HTST technologija, todėl jos yra labai gerai įsisavinamos ir neteršiančios vandens. Didelis kiekis ląstelienos reguliuoja virškinimo sistemos darbą ir apsaugo nuo uždegiminių procesų. Karotinoidai, gauti iš spirulinos, padeda ryškinti žuvų spalvas.

Šėrimas: pašarą duokite mažomis porcijomis kelis kartus per dieną. Pašaro likučius pašalinkite.

Sudėtis: augalinės kilmės produktai, grūdai, augalinių baltymų ekstraktai, dumbliai (Spirulina platensis min. 3%), moliuskai ir vėžiagyviai, žuvis ir žuvies subproduktai, mielės, aliejai ir riebalai, mineralai. Priedai/kg: maistiniai priedai: vitaminai, pro-vitaminai ir chemiškai aiškiai apibrėžtos medžiagos, turinčios panašų poveikį: vit. A 28 000 IU,vit. D3 1 800 IU, vit. E 90 mg, vit. C 250 mg. Mikro ir Makroelementai/kg: E1 geležis 36,0 mg, E6 cinkas 10,0 mg, E5 manganas 7,5 mg, E4 varis 1,8 mg, E2 jodas 0,21 mg, E8 selenas 0,21 mg, E7 molibdenas 0,05 mg, E3 kobaltas 0,01 mg. Dažikliai, antioksidantai. Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 40,0%, neapdorotieji aliejai ir riebalai 4,0%, žalia ląsteliena 4,0%, drėgnis 8,0%. 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: